Yüzme Faal Hakem Telafi Semineri

20 Aralık 2021 16:27
Yüzme Faal Hakem Telafi Semineri
22 Aralık 2021 tarihinde saat: 20:30'da zoom uygulaması üzerinden Yüzme Faal Hakem Telafi Semineri açılması planlanmaktadır.
Konuya ilişkin kurallar aşağıda yer almaktadır.
 
1- Telafi Semineri ZOOM uygulaması üzerinden on-line olarak yapılacaktır.
2- Tüm hakemlerin telafi seminerine katılabilmeleri için; telefonlarına, tabletlerine ya da bilgisayarlarına ZOOM uygulamasını indirmeleri ve internet bağlantılarının olması gerekmektedir.
3- 2021-2022 Türkiye Yüzme Federasyonu yüzme faaliyetlerinde görev alabilmek için hakemlerin on-line telafi seminerine katılmalı zorunludur. Katılım aynı zamanda vize yerine geçeceğinden hakemlerin bu konuda duyarlı olmaları, Hakem ve Gözlemci Talimatı gereği zorunlu seminere katılmaması nedeniyle hakemliklerinin düşmemesi için önem arz etmektedir.
4- ZOOM uygulamasına girişlerde; kullanıcı adı, kişinin ismi ve soyisim şeklinde belirtilecektir. Medeni durumu değişen kadın hakemlerin her iki soyismini yazmaları gerekmektedir. Geçersiz bir takma ad veya telefon, tablet, bilgisayar ismi ile giriş yapan katılımcıların girişi yok sayılacak ve görev verilmeyecektir.
5- Katılımcıların yoklamaları ZOOM uygulaması ile tespit edilecek olup, oturum bitmeden ayrılanlara görev verilmeyecektir.
 
Giriş Linki:
 
Giriş ID:882 9989 0861

Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu