FEDERASYONUMUZ VE İSTANBUL İBB SPOR İSTANBUL LANSMANI HK.

22 Temmuz 2020 11:03
FEDERASYONUMUZ VE İSTANBUL İBB SPOR İSTANBUL LANSMANI HK.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi süreci spor faaliyetlerini aktif sürdüren sporcuları olumsuz yönde etkilemiştir. Bu süreci en az vaka ile atlatılması adına bakanlığımız, sağlık kurulumuz ve dünya sağlık örgütü’nün belirtmiş olduğu önlemler çerçevesinde bizler de federasyon olarak tüm müsabakalarımızı erteleme kararı aldık. Normalleşme süreci ile birlikte kademeli olarak sporcularımız havuzlarda antrenmanlara başladı.
Yüzmede altın çağını yaşayan federasyonumuz, teknik ekibimizin yoğun çalışmaları neticesinde performans sporcularımızın teknik anlamda gelişimlerini yakından takip etmekte ve bu süreçte kaybedilen formların yeniden ve en hızlı şekilde kazanılması için yoğun bir çalışma mesaisi sürdürmektedir.
Bu bağlamda Spor İstanbul ile yapılan toplantılar ve yoğun istişareler sonucunda Spor İstanbul'a bağlı dört yüzme havuzu (Anadolu Yakası; Çakmak Yüzme Havuzu ve Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi, Avrupa yakası; Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi, Fatih Spor Kompleksi) sporcularımıza ve kulüplerimize açılıyor.
Federasyon Başkanımız Sayın Erkan Yalçın’ın katılımlarıyla 23 Temmuz Perşembe günü saat 11:00’de İBB Fatih Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek lansman’a İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Sayın İlker Öztürk, Spor İstanbul Genel Müdürü Sayın İ. Renay Onur katılım sağlayacak ve bu güzel ve anlamlı adım tanışma toplantısı ile taçlandırılacaktır.


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu