AÇIK SU HAKEM SEMİNERİ

14 Aralık 2022 21:12
AÇIK SU HAKEM SEMİNERİ

2022-2023 yılı Türkiye Yüzme Federasyonu - Açık Su Faaliyet Programında bulunan ve her yıl çeşitli illerde yapılmakta olan "Açık Su Hakem Semineri ZOOM Uygulaması" ile online olarak yapılacaktır. Konuya ilişkin kurallar ve Seminer programı aşağıda belirtilmiştir. Seminere katılabilmek için vize ücretinin ödenmiş olması gerekmektedir. Seminere giriş bağlantısı bu duyuru üzerinden paylaşılacaktır.

 

1. Oturum : 25 Aralık 2022 Pazar Saat: 20:00

2. Oturum (Telafi) : 28 Aralık 2022 Çarşamba Saat: 20:00

 

  1. Seminerler "ZOOM Uygulaması'' üzerinden online olarak yapılacaktır.
  2. Tüm hakemlerin seminere katılabilmeleri için; telefonlarına, tabletlerine yada bilgisayarlarına ZOOM uygulamasını indirmeleri ve internet bağlantılarının olması gerekmektedir.
  3. 2022-2023 TYF Açık Su Faaliyetlerinde görev alabilmek için hakemlerin online seminerlere katılmalızorunludur. Katılım aynı zamanda vize yerine geçeceğinden hakemlerin bu konuda duyarlı olmaları, Hakem ve Gözlemci Talimatı gereği zorunlu seminerlere katılmaması nedeniyle hakemliklerinin düşmemesi için, önem arz etmektedir.
  4. ZOOM uygulamasına giriş için oturumlara ait linkler Türkiye Yüzme Federasyonu resmi sitesinde yayınlanacaktır.
  5. ZOOM uygulamasına girişlerde; kullanıcı adı, kişinin ismi ve soy ismi şeklinde belirtilecektir. Geçersiz bir takma ad veya telefon, tablet, bilgisayar, mail ismi ile giriş yapan katılımcıların girişi yok sayılacak ve görev verilmeyecektir.
  6. Katılımcıların yoklamaları ve katılım süreleri ‘'ZOOM Uygulaması'' ile tespit edilecek olup, oturum bitmeden ayrılanlara görev verilmeyecektir. Seminer Programı ekte yer almaktadır.
  7. Gerekli şartları sağlayamanlara Açık Su Yüzme faaliyetlerinde görev verilemeyecektir.

Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu