23-26 EYLÜL 2021 TUNCELİ YÜZME ADAY HAKEM KURSU

07 Eylül 2021 18:32
23-26 EYLÜL 2021 TUNCELİ YÜZME ADAY HAKEM KURSU

BİLGİLERİ PDF FORMATINDA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

KATILIM FORMUNU PDF FORMATINDA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURS PROGRAMINI PDF FORMATINDA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Aday Yüzme Hakem Kursuna Katılacaklarda aranan şartlar ve belgeler:

  1. T.C. vatandaşı olmak,
  2. Fotoğraf (2 adet 4.5x6 cm vesikalık en az 6 ay öncesine ait)
  3. En az lise ve dengi okul mezunu olmak, (2 adet Mezuniyet Belgesi veya Diploma fotokopisi / e-devlet kaydı olabilir)
  4. “18 yaşından küçük, 50 yaşından büyük olmamak (yıl itibariyle 1971 doğumlu), (Nüfus cüzdanı fotokopisi 2 adet)”
  5. Sağlık durumu hakemlik yapmaya uygun olmak, Sağlık Raporu (Asıl suret ve bir fotokopi, Aile Hekimi, Özel ya da Devlet hastanesinden)
  6.  Federasyonların Ceza Kurulları ’ndan 6 ay veya daha fazla ceza almamış olmak, (GHSİM den ceza yazısı / e-devlet kaydı olabilir 2 adet)
  7. Ağır hapis veya bir yıldan fazla yahut yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasıyla hükümlü bulunmamak. (2 adet Sicil kaydı / e-devlet kaydı olabilir)
  8. Kurs Katılım Taahhütname Formu (2 adet-Biri İl Temsilciliği diğeri Federasyon için)
  9. Kursa katılacak adaylar. Garanti Bankası Anafartalar Şubesi TR44 0006 2000 7110 0006 298464 no’ lu Türkiye Yüzme Federasyonu hesabına 100 TL ücret yatırmaları gerekmektedir.  Ücret Dekontu veya Makbuza ‘Tunceli İli Yüzme Hakem Kursu’yazdırılacaktır.
  1. Bütün kursiyerler için kursa gelmeden önce 23 Eylül 2021 tarihini 72 saat geçmemiş Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmak zorundadırlar. Test yaptırmayan kişiler kesinlikle kursa kabul edilmeyecektir. Kişilerin test kontrolü fiziksel olarak almış oldukları rapor üzerinden yapılacaktır.

NOT:

1-Kursların yapılacağı illerde Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan PANDEMİ KURALLARI KAPSAMINDA” Olabilecek tarih değişikliklerinde, Kursların belirlenecek bir başka tarihe ertelenmesi halinde; Kursiyerler Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından belirlenecek tarihteki kursa katılmazsa herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

2-Kursun başlama tarihine 3 gün kala kayıt yaptırıp ücretini yatıran kursiyerin vazgeçmesi halinde (covit-19 testlerinin pozitif çıkması vb. pandemi kuralları ile ilgili hususlar hariç) Federasyon tarafından ücreti iadesi yapılmayacaktır.

 

 


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu