2019 GÖBEKLİTEPE YILI 7. GELENEKSEL ULUSLARARASI ALLEBEN SU SPORLARI ŞENLİKLERİ

09 Mart 2019 22:11
2019 GÖBEKLİTEPE YILI 7. GELENEKSEL ULUSLARARASI ALLEBEN SU SPORLARI ŞENLİKLERİ
3-5 MAYIS 2019

Şehitkamil Belediyesi Geleneksel Uluslararası Alleben Su Sporlarının 7.’si “2019 Göbeklitepe Yılı” münasebetiyle bu sene farklı bir anlam kazanıyor!

Şanlıurfa'nın Örencik Köyü yakınlarında yer alan Göbeklitepe Arkeolojik Alanı'nın Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) tarafından Türkiye'nin 18. Miras Varlığı olarak UNESCO Dünya Miras Listesine kaydedilmesi vesilesiyle 2019 yılının Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından “2019 Göbeklitepe Yılı" olarak ilan edilmiştir.
Bölgeye özgü 7 yıldır düzenlenen Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 7.Geleneksel Uluslararası Alleben Su Sporları Şenlikleri bu yıl , “2019 Göbeklitepe Yılı” tanıtım ve etkinlik kapsamında farklı bir anlam kazanacaktır.

SAYIN KULÜP YETKİLİSİ;

EKTE, 3 - 5 MAYIS 2019 TARİHLERİ ARASINDA, GAZİ ŞEHRİMİZ GAZİANTEP’TE, KATILIMLARINIZLA DÜZENLEYECEĞİMİZ; ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL ULUSLARARASI ALLEBEN SU OYUNLARI ŞENLİK YARIŞMALARIMIZIN TALİMATINI BİLGİLERİNİZE SUNMAKTAN, MUTLULUK DUYARIZ.

KATILIMLARINIZ ORGANİZASYONUMUZA, BÖLGEMİZDEKİ YÜZME BRANŞI TANITIMINA GÜÇ KATACAKTIR. BİLGİLERİNİZE SUNULAN TALİMATIN GEREKLERİNİ KATILIM İÇİN YERİNE GETİRDİĞİNİZ TAKDİRDE, DEĞERLENDİRME SONUCUNUZ OLAN, KATILIM DURUMUNUZ SİZLERE MAİL OLARAK BİLDİRİLECEKTİR. BUNUNLA BERABER MÜSABAKA REHBERİNİZ DE AYRICA MAİL SİZLERE İLETİLECEKTİR. 

SORULARINIZI MAİL ORTAMINDA İLETMENİZ DURUMUNDA, CEVAP VERİLECEKTİR. AYRICA, GEREKLİ DUYURULAR,  GAZİANTEP YÜZME İL TEMSİLCİLİĞİ SİTEMİZDEN (www.gaziantepyuzme.com) AYRICA DUYURULACAKTIR.

ORGANİZASYON İLE İLGİLİ, KATILIMINIZ BİLDİRİMLERİNİZ İLE İLGİLİ SORU VE BAŞVURULARINIZI MAİL ORTAMINDA,  ORGANİZASYONUMUZUN YARIŞMA DİREKTÖRÜ, OKAN TERKİN HOCAMIZA YAPMANIZ DURUMUNDA SİZLERE EN KISA SÜREDE CEVAP VERİLECEKTİR.(okanterkin@hotmail.com)  

TÜRKÇE REGLAMAN İÇİN TIKLAYINIZ.

CLICK FOR ENGLISH VERSION OF THE MEET BULLETIN 


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu