YÜZMEYİ İHYA VE İNŞA EDECEĞİZ!

15 Şubat 2019 11:25
YÜZMEYİ İHYA VE İNŞA EDECEĞİZ!
Federasyon Başkanımız Sayın Erkan Yalçın: "Bu gelen ayak sesleri, Türkiye Milli Yüzme Takımı'nın, Türkiye'nin altyapısının ve güçlü, büyük Türkiye'nin ayak sesleridir"

 

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanımız Sayın Erkan Yalçın Türkiye’nin düzenlediği ilk uluslararası organizasyon olma özelliği taşıyan Edirne Cup’ta  "Edirne de tarihi bir gün yaşanıyor. Bu gelen ayak sesleri, Türkiye Milli Yüzme Takımı'nın, Türkiye'nin altyapısının ve güçlü, büyük Türkiye'nin ayak sesleridir." dedi. 

"Yüzmeyi ihya ve inşa edeceğiz." diyen Federasyon Başkanımız Sayın Erkan Yalçın, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı geleceğe en uygun şekilde taşıyacağız. Çocuklarımız için bu mücadeleyi veriyoruz. Buradan dünyaya mesaj veriyoruz. Bu gelen ayak sesleri, Türkiye Milli Yüzme Takımı'nın, Türkiye'nin altyapısının ve güçlü, büyük Türkiye'nin ayak sesleridir, bunu tüm dünya bilsin!

Türkiye'de muazzam tesisler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Bu muazzam tesisin yapılmasında bize bu imkanı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Geleceğimiz için hep beraber çalışacağız, başaracağız ve Türk bayrağını göndere çekeceğiz. Biz çünkü millet olarak bunlara layığız." diye konuştu.

Ayrıca  Uluslararası Edirne Kupasına Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan Vekillerimiz Sayın Fatih Sezer ve Sayın Salih Başparmak ve Genel Sekreterimiz Sayın Seçkin Renklibay da  katılım sağlayarak sporcularımız ve antrenörlerimizle birebir iletişimde bulundular.


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu