FINA WORLD SERIES YARIŞMASINDA ARTİSTİK YÜZME MİLLİ TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI

19 Haziran 2018 16:35
FINA WORLD SERIES YARIŞMASINDA ARTİSTİK YÜZME MİLLİ TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI
Artistik Yüzme Milli takımımız Yunanistan’ın Syros adasında gerçekleşen FINA WORLD SERIES yarışmasından ülkemize başarılı sonuçlar ile döndü Artistik  Yüzme dünyasının en önemli açık yarışma organizasyonu olan FINA WORLD SERIES yarışmasının Syros  ayağında Amerika, Fransa, Ukrayna, Japonya gibi artistik yüzmenin önde gelen 13 ülkesinin katılım gösterdiği yarışmada Milli takımımız Büyükler kategorisinde tam kadro ile mücadele etti.
 
Solo Serbest branşında Defne Bakırcı 77.3667 puan ile 28 yarışmacı arasında 8. Liğin sahibi olurken Düet Serbest programda 23 katılımcının bulunduğu düet serisinde Defne Bakırcı - Mısra Gündeş’ den oluşan Düet ekibimiz 75.1333 puanla 10. olmuştur.
 
İde Ezgi Önal ve Sude Dicle’den oluşan genç milli düet takımımız ise  71.6667 puanla 14. olarak yarışmayı tamamlamışlardır.
Düet Teknik programda yarışan Defne Bakırcı Mısra Gündeş’ den oluşan takımımız 16 katılımcı arasında 73.1975 puanla 8. olmuştur.
 
Büyükler Takımımız genç kadrosu ile Takım Serbest program’ da 74.3000 puan ile 13 takım arasında 6. olurken, Teknik programda takımımız 72.1202 puanla 10 takım arasında 6. olmuştur.
 
Mix Düet branşında serbest programda yarışan Eda Tuncay ve Gökçe Akgün’den oluşan milli takımımız ise 73.8000 puan aldığı yarışmada 6 düet arasında 5. olmuştur.
Yarışmalarda büyük başarı elde eden Milli Takım Kadromuz ise şu şekilde:
 
Takım Kadrolarımız
Büyükler Serbest Takım
Mısra Gündeş
Öykü Evliya
Ebru Mina Turhan
İde Ezgi Önal
Sude Dicle
Talya Özkaya
Ada Su Beşiktaş
Zeynep Yazkan
Rumeysa Sude Ünal
Büyükler Teknik Takım
Defne Bakırcı
Mısra Gündeş
Öykü Evliya
Ebru Mina Turhan
İde Ezgi Önal
Sude Dicle
Talya Özkaya
Ada Su Beşiktaş
Zeynep Yazkan
Rumeysa Sude Ünal

Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu