FEDERASYONUMUZUN DİJİTALLEŞME SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

10 Ocak 2019 11:12
FEDERASYONUMUZUN DİJİTALLEŞME SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

Türkiye Yüzme Federasyonunun Dijitalleşme Süreci Devam Ediyor!

Sizler için geliştirdiğimiz ve üzerine uzun zamandır çalıştığımız sistemlerimizi sizlerin beğenisine ve kullanımına sunmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda geliştirilen  "Online Yarış Listesi Gönderim Sistemi" aktif edilmiştir. Dijital arşivlerimizin oluşmasında önemli bir paya sahip olan bu sistemin kullanımı çok kısa bir süre içerisinde zorunlu hale getirilecek, yarışmalar için e-posta veya farklı yollar ile gönderilen sporcu listeleri kabul edilmeyecektir. Bu durum, yerel ve ulusal tüm yarışmalar için geçerli olacaktır.

Sisteme Giriş Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bu sebepten ötürü sisteme tüm sporcularınızı kayıt ettiğinizden ve bu sporcuların kimlik numaralarının sistem tarafından doğrulandığından emin olunuz. Unutmayınız ki T.C. Kimlik numarası onaylanmayan T.C. vatandaşı sporcular yarış listelerine eklenememektedir.

Sistemin kullanımını daha hızlı öğrenmek için dilerseniz yardım videosunu izleyebilirsiniz. Bununla birlikte, yarışma listenizde göreceğiniz "Örnek 11-12 Yaş Yarışmaları (Sistem Testi)" isimli yarışma, denemeleriniz için oluşturulmuş bir yarışma olup, testlerinizi/denemelerinizi bu yarışma üzerinde yapabilirsiniz.

Konu ile ilgili destek talepleriniz için portal sol menüsünde bulunan "Destek Talepleri" bağlantısını kullanabilirsiniz.

Online Yarış Listesi Gönderim Sistemi Ne İşe Yarar?

1- Liste gönderimindeki hatalar ve kayıplar son bulacak. Güncellemeler değişiklikler anlık yapılabilecek,
2- Her antrenör kendi girdiği kayıtları filtreleyip onlar üzerinde işlem yapabilecek,
3- Dijital arşiv oluşturulacak,
4- Sporcuların girecekleri yarışlar tablo üzerinde anlık görüntülenebilecek, böylelikle bir yarışın, sporcunun diğer bir yarış performansı etkileyip etkilemeyeceği hızlıca değerlendirilebilecek.

 

***Sistem ile alakalı tüm sorularınız için moznalbant@tyf.gov.tr e-posta adresine mail atabilirsiniz.

 


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu