FEDERASYONUMUZ VE MEDICAL PARK HASTANELERİ ARASINDA RESMİ SAĞLIK SPONSORLUĞU PROTOKOLÜ İMZALANDI!

04 Mart 2019 17:11
FEDERASYONUMUZ VE MEDICAL PARK HASTANELERİ ARASINDA RESMİ SAĞLIK SPONSORLUĞU PROTOKOLÜ İMZALANDI!

Medical Park Hastaneleri ile yaptığımız resmi sağlık sponsorluğu kapsamında 2020 Tokyo  Olimpiyatları'na katılacak milli yüzücülerimizin sağlık kontrolleri ve olası rahatsızlıklardaki tedavileri Medical Park Hastaneleri tarafından gerçekleştirilecek. Ayrıca 1 yıl boyunca federasyonumuz tarafından düzenlenen müsabaka, yarışma gibi tüm etkinliklere o ilde faaliyet gösteren Medical Park Hastaneleri tarafından ambulans ve ilkyardım ekibi desteği; tüm lisanslı yüzme sporcularımıza ve teknik kadrolara sağlık hizmetlerinde özel imkanlar sunulacak. İstanbul Radisson Blu otelde gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşmasında imzaları Federasyon Başkanımız Erkan Yalçın ve MLP Care'in Kurumsal Tanıtım ve Marka Yönetimi Koordinatörü Barış Bezel attı.

Organizasyona basın mensupları yoğun ilgi gösterirken Federasyon Genel Sekreterimiz Seçkin Renklibay, Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Milli Takım sporcularımız, Milli Takım antrenörlerimiz de katılım sağladı.

FEDERASYON BAŞKANIMIZ ERKAN YALÇIN: "2020, 2024 VE 2028 TÜRKİYE'NİN AYAK SESLERİDİR''

Törende konuşan Federasyon Başkanımız Erkan Yalçın, "Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları sürecinde sporcularımıza ve Türk yüzme sporuna destek olacak her projenin içinde yer almaya gayret gösterdik ve gösteriyoruz. Bu süreçte yanımızda yer alan ülkemizin önemli sağlık markalarından biri olan Medical Park'ın yönetimine teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bu önemli projede emeği geçen Medical Park yetkililerine, Türkiye Yüzme Federasyonu Genel Sekreterimiz Sayın Seçkin Renklibay'a ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. 2020, 2024 ve 2028 inşallah Türkiye'nin ayak sesleridir. Yüzmeyi ihya ve inşa edeceğiz demiştik. Kendi topraklarımıza dönerek kendi milletimiz bunları yapabilir dedik. Onları ileriye taşımak görevimiz dedik. 2010 Avrupa gençlerde altın madalya aldık. Emre Sakçı, Çin'den dünya 5'incisi olarak döndü. Geldiğimiz dönemde sayılı olan altyapımız şuanda 3 binden fazla sporcuyla devam ediyor. Bu çocuklarımız çok büyük mücadeleler veriyor. Günde en az 6 saat yüzüyorlar. Gelen bir gençlik ve altyapı var biz bunlardan umutluyuz'' dedi. 

 ''DEVLETİMİZ VE BAKANLIĞIMIZ BÜTÜN DESTEĞİ VERİYOR''

Federasyon Başkanımız Erkan Yalçın, federasyon bütçesi ile ilgili bir soruya da şu cevabı verdi:

''Bugün geldiğimiz noktada benim sporcum nereye gitmek istiyorsa ben oraya gönderiyorum. Devletim ve bakanlığım bana bu imkanı veriyor. Onun için başka ülkelerle değerlendirme yapmıyorum, benim insanım ile onlarınki farklı. Bütçemizden de gayet memnunuz. Şu an sporcularımızı en iyi yerlere gönderip en iyi imkanlar sunmak için her şeyi yapıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum, bizlere her türlü desteği sunuyor.''

BARIŞ BEZEL: ''SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ''

Destek verdikleri spor dallarına yüzmeyi de eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden MLP Care'in Kurumsal Tanıtım ve Marka Yönetimi Koordinatörü Barış Bezel ise, ''Spor ve sağlık birbirinden ayrılmaz ikili. Medical Park markamız ile futboldan tenise birçok spor dalında ülkemizin dört bir yanındaki onlarca kulübümüze yıllardır destek veriyoruz. Federasyonumuzla yaptığımız bu anlaşma ile toplumsal sorumluluk anlayışımızın önemli bir parçası olan spora destek yaklaşımımızı artık yüzme gibi değerli bir branşa da yansıtacağız. Sporcu sağlığı alanındaki bilgi birikimimiz ile yüzmenin ülkemizde gelişmesi ve yaygınlaşması için değerli çalışmalara imza atan federasyonumuza destek olmak, bizim için gurur kaynağı olacak. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek milli sporculara başarılar diliyorum. Son yıllarda elde edilen başarılar yüzmede ülkemizin çıtasını yükseltti. Artık yüzme toplumumuz tarafından takip edilen, uluslararası arenada başarı beklenilen branşlar arasında yerini aldı. Millilerimizin Japonya'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, kurumum ve kendi adıma sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu anlaşmayla sadece Tokyo'ya gidecek olan milli yüzücüler değil, lisanslı sporcular, teknik heyet ve hakemler de çeşitli imkanlardan faydalanabilecek. Medical Park olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız'' şeklinde konuştu. 


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu