FEDERASYON BAŞKANIMIZ ERKAN YALÇIN VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN İZMİR DE İKİ ÖNEMLİ ZİYARET!

07 Kasım 2018 17:59
FEDERASYON BAŞKANIMIZ ERKAN YALÇIN VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN İZMİR DE İKİ ÖNEMLİ ZİYARET!
07/11/2018

Federasyon Başkanımız Erkan Yalçın ve beraberindeki heyet İzmir de önemli ziyaretlerde bulundu.


İlk ziyaret noktası Ege Üniversitesi olan Federasyon Başkanımız Erkan Yalçın, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Budak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ERSAN, İzmir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile biraraya geldi. İzmirde yüzmenin hem teknik hem de akademik anlamda nasıl gelişebileceğinin istişaresi yaparak proje oluşturulması konusunda mutabakata varıldı. Önümüzdeki 1 ay içerisinde düzenlenecek protokol ile İzmirde yüzme sporunun en üst seviyelere ulaşacağının sinyali verildi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Nüammer Uslu, TOHM Genel Koordinatörümüz Hakan Eskioğlu, İzmir TOHM Baş Antrenörümüz Atila Oflu ve İzmir İl Temsilcimiz Dündar Aydınlı’nın da katılım sağladığı toplantı yoğun değerlendirmeler sonucunda son buldu.

Federasyon Başkanımızın diğer ziyareti 9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü oldu.

9 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı makamında ziyaret eden Başkanımız Erkan Yalçın ve beraberindeki heyet burada da yoğun toplantı gündemiyle yüzmenin gelişimini ve büyüme ivmesinde ortak atılacak adımlar konusunda ortak uzlaşıda bulundu.

Üniversite ziyaretlerinin ardından idari yöneticiler, antrenörler, kulüp temsilcileri ve TOHM görevlileriyle yemek organizasyonunda biraraya gelen Federasyon Başkanımız günün değerlendirmesini ve geleceğe dair fikir alışverişinde bulunarak yoğun toplantı gündemini tamamladı.


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu