ANTALYA ULUSLARARASI ARTİSTİK YÜZME HAKEM EĞİTİM VE GELİŞİM SEMİNERİ TAMAMLANDI

10 Temmuz 2018 17:40
ANTALYA ULUSLARARASI ARTİSTİK YÜZME HAKEM EĞİTİM VE GELİŞİM SEMİNERİ TAMAMLANDI

Federasyonumuz tarafından 4-6 Temmuz 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Uluslararası Hakem Eğitim ve Gelişim Semineri, FINA’ nın duayen isimlerinden İngiliz Kraliyet Aile nişanı sahibi Jennifer Grey ’ in katılımı ve eğitmenliği ile gerçekleşmiştir.

Birçok Türk katılımcının yanı sıra Gürcistan’dan , Rusya’dan ve Ukrayna’dan hakemlerin katılım sağladığıı seminer başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Teorik ve pratik eğitimlerin verildiği seminerde 2017-2021 dönemi FINA Artistik Yüzme Kuralları detaylı olarak anlatılarak ve Jennifer Grey katılımcı hakemlere etik ve teknik olarak çok değerli tavsiyeler ve yönlendirmelerde bulundu.

Seminer esnasında ve sonrasında katılımcı hakemler 6-7 Temmuz’da organize edilen Antalya Artistik Yüzme Kupası’nda panel hakemi ya da gölge hakem olarak katılım göstermiş olup Jennifer Grey tarafından hakemlik performansları değerlendirildi.

 

Jennifer Grey: “ Çok faydalı bir seminer süreci yaşadık. Türk hakemleri gelişmeye ve öğrenmeye çok istekliler . Bu tür eğitimler ve yarışma tecrübelerinin artması ile çok başarılı olacaklarına inanıyorum. İlgileri ve çalışma istekleri beni çok etkiledi.”dedi.


Temsilcilikler

Üyelikler


Diğer Haberler


Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş
E-Posta Gönder
TYF Türkiye Yüzme Federasyonu